Egy új külső, ami mégis ismerős.

Immáron 2 hónapja hivatalosan kapható a PlayStation 5. Bár rengetegen váltanának a Sony új generációs konzoljára, ám a készlethiánynak köszönhetően erre egyelőre nincs túl sok esély. Az új gép erejével egyetemben viszont rengetegen kritizálták a PlayStation 5 kinézetét, már egészen a bejelentéstől kezdve.

Nos, ez a csúfolódás egészen odáig fajult, hogy egyesek meglátták az üzleti lehetőséget benne, a SUP3R5 csapata például retro köntösben hozná el a vásárlóknak a Sony új konzolját. A retro köntös alatt a PlayStation 2 vonásiat kell érteni, illetve az egész fehér dizájnt is maguk mögött hagyták. A helyét átvette a birodalmi fekete, ami meg kell hagyni, pofásan fest a fehér testvére mellett. A dizájnhoz pedig hozzátartozik a logó is, ami ezesetben a PS2 színeiben pompázik.

Az árcédula 649 dollárra rúg, azaz 190 ezer forintot kér a SUP3R5 csapata. Nem sokkal drágább tehát, mint az eredeti. A gyártás persze még nem indult meg, csupán az előjegyzés érhető el. A tervek szerint 2021 tavaszán várhatóak az első szállítmányok. Továbbá nekünk nem túl jó hír, de a csapat Észak-Amerikában tevékenykedik, ami magasabb szállítási költségeket, illetve áfa, továbbá vámfizetési kötelezettséggel is jár. Így pedig máris jóval drágább a mulatság.

×