Az Epic Games ismét összemosta a TikTokot és korunk egyik leghíresebb popzenészét. Drake híres zenéje és tánca után Dua Lipa dala kapott speciális Emote-ot.

A Fortnite Battle Royale az első játékok között volt, amely nyitott a nagyobb sztárok felé. Na meg azok között is, akiktől mindezt a hírességek tárt karokkal várták. Marshmello, Travis Scott, de még Diplo is tartott már koncertet a játékban, de kapott már saját Emote-ot Drake, valamint egy kozmetikai csomaggal megkínálták Major Lazert is.

Ehhez az illusztris bandához csatlakozott most Dua Lipa is, akinek az egyik legújabb száma csendül fel egy új Fortnite Emote alatt.

 

A tánc maga nem a brit énekesnőhöz köthető, hanem egy híres TikTok tartalomgyártóhoz, TheXhanhoz. A hölgy meglehetősen aktív a platformon és több tízezer ember követi. Feltehetően ezért is mosta össze egy Emote-ba az Epic korunk egyik leghíresebb popzenészét és a fiatalabb generációk számára híres és kiemelkedő TikTok táncost.

Az Emote még most is elérhető az Item Shopban, összesen 500 V-Buckot kell a „kasszánál” hagynunk érte távozáskor.

Dua Lipa egyébként mostanában rendesen aktív gaming téren, ugyanis pár hete játszható karakter volt a FIFA 21 Volta módjában is. Nagyon úgy fest, hogy tényleg egyre hívogatóbbak a videójátékok.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×