Jarod Nandin, aki a South Park egyik legismertebb epizódja alapján fejejthetetlen cosplayt alkotott, nemrég sajnos elhunyt.

Jarod Nandin sokak számára bizony legendának számított cosplay körökben, sőt rengeteg esetben mémek alapja volt. 2013-ban szinte mindenhol ismert lett, miután BlizzConon a South Park „Make Love Not Warcraft” című epizódjának World of Warcraft profiját alakította.

A karakter egy elhízott kopasz férfi volt, aki olyan sok időt töltött a WoW előtt, hogy igen komoly ellenfélnek számított. Ez persze egy sztereotip kép a PC-játékosokról, akiknek a játékon kívül nincs is élete.

Jarod cosplay-je nem csak meglepetés volt, de tökéletesen sikerült.

 

Jarod egészségi állapota 2020. december 18-án gyorsan romlani kezdett, sajnos már nem sikerült megmenteni. Jarod fantasztikus humorérzékkel rendelkezett, és szószólója volt a cosplayereknek, az elfogadásnak és a pozitivitásnak. Minden évben megjelent a BlizzConon és mindig pozitív volt. Az biztos, hogy soha senkinek sem sikerült olyan jól életre kelteni ezt a karaktert, mint neki.

Jarod Nandin feltehetően koronavírusban hunyt el. December végén ő maga is arról számolt be, hogy mellkasi fájdalmai vannak, nehezen kap levegőt. COVID-19 tesztje pozitív lett. Az utolsó poszt tőle december 28-án érkezett.

 

Nyugodjon békében!

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×