Disguised Toast korunk egyik legnézettebb és legkedveltebb tartalomgyártója. Most viszont a családja miatt háttérbe kell szorítsa a karrierjét. Abszolút érthetően!

Kemény évet zárt Jeremy „Disguised Toast” Wang. A koronavírus miatt a tartalomgyártók és a streamerek munkájára egyre nagyobb szükség volt, az Offline TV alappillére pedig ebbe határozottan bele is állt. A korábban Hearthstone-nal híressé vált videós a lehető legjobbkor szállt fel az Among Us-vonatra tavaly, így pillanatok alatt az egyik legnézettebb alakja lett az online szórakoztatásnak.

Most viszont rá kell taposnia a fékre, ugyanis édesapja megbetegedett. Toast Twitteren jelentette be, hogy tartalomgyártói hiátus következik.

https://twitter.com/DisguisedToast/status/1345831597489098753

A videós Kanadába utazik, hogy ápolni tudja édesapját, így nem fog tudni az elkövetkező időszakban tartalmat gyártani a különböző platformjaira. Mivel a legnagyobbak között van nyilvántartva, így bizony már szerződéses viszonyok kötik a streameléshez, aminek természetesen eleget fog tenni. Viszont ezeken a „kötelező” műsorokon felül biztosan semmi sem fog beleférni az idejébe. Ezért is kért egy kis türelmet és megértést a nézőitől.

Természetesen a streamer-közösség is kiállt Toast mellett, többen felajánlották segítségüket. Courage, TimtheTatman, de még Valkyrae, a tavalyi év legjobb tartalomgyártójának választott videós is támogatja az édesapját ápoló streamert.

Toast nem részletezte, hogy milyen betegségben szenved édesapja, azt viszont elképzelhetjük, hogy nem egy sétakocsikázás várja Kanadában, ha hirtelen mindent hátra kellett hagynia az Offline TV sztárjának.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×