Ahogy minden évben, így idén is számíthatunk egy új Call of Duty cím megjelenésére, melyet ha minden igaz, a Sledgehammer Games fejleszt.

Köszöntünk mindenkit 2021-ben! A Call of Duty esetében egy valami állandó, mégpedig az, hogy minden évben friss játék jelenik meg a sorozatban. Miközben az elmúlt hosszú időszakban a Treyarch és az Infinity Ward váltotta egymást a fejlesztésekben, úgy tűnik, hogy

most a Sledgehammer Games is becsatlakozik.

2012 és 2017 között a Sledgehammer Games saját címein dolgozott, az Advanced Warfare és a WWII is ebben az időszakban jelent meg. Röviddel ezután a stúdió visszatért a támogató szerepbe, mind a 2019-es Modern Warfare, mind a 2020-as Black Ops Cold War fejlődéséhez hozzájárultak.

Természetesen még messze vagyunk a következő Call of Duty cím bejelentésétől, de Tom Henderson szerint a Sledgehammer Games most ismét teljes fejlesztéssel készül a rajongóknak.

Az általában megbízhatónak mondható Tom bemutatja, hogy milyen módon váltják a stúdiók egymást a fejlesztésekben. Henderson szerint az Infinity Ward jóval a megjelenése után is folytatta a Warzone fejlesztését. A stúdió csak 2020 szeptemberében adta át a fejlesztésttámogatást más stúdiónak, így ha ők készítenék a következő CoD-ot, elég kevés idejük lenne.

„Az Infinity Ward nem dolgozik a következő címen” – írta korábban Tom.

Állítólag a Sledgehammer Games 2019 augusztus óta keményen dolgozik a következő saját CoD címén. Ha a fejlesztés és a megjelenés követi a szokásos rendszert, akkor az 2021 novemberében érkezik majd. A fenti adatok alapján tehát a stúdiónak két éve és három hónapja van befejezni a címet.

 

Hogy pontosan milyen Call of Duty résszel készülnek idén, azt persze szintén csak sejteni lehet. Maga Henderson korábban a Call of Duty: Modern Warfare közvetlen folytatásáról adott hírt, miközben az Advanced Warfare 2 és a WWII folytatása is elképzelhető.

Bárhogy is lesz, a Call of Duty menetelése nem ér véget.

 

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×