Sokszor írtunk már profi futballisták Ultimate Team csapatáról. Steven Bergwijn is ilyen, ám ő az aktívabbak közé tartozik.

A holland Steven Berwijn sokak olcsóbb Premier League csapatában megtalálható. Egy kifejezetten gyors és mozgékony szélsőről beszélünk, aki a valóságban a Tottenham Hotspurs csapatát erősíti. Jose Mourinho ugyan nem szán neki annyi játékidőt, amennyit a játékos feltehetően elképzel magának, de ez kívülről érthető, elvégre egy olyan játékossal kell versenyeznie, mint Son.

Nem titok, Berwijn szereti pótolni a kimaradt játékperceket a FIFA 21-ben. Ezt illusztris Ultimate Team csapata is bizonyítja, amibe újonnan már 6 Ikon lapot is belepakolt. Igen, természetesen a világoskék profi lapja mellé. Többen is megörökítették már a futballista keretét, ugyanis igazán kellemetlen lehet vele szembekerülni egy fontosabb Weekend League meccsen. Frusztráló lehet lemaradni a hőn áhított szintről azért, mert egy profi focista bedarálta a több milliós keretével.

Jelenleg így fest a Spurs játékosának klubja:

My mate played against Bergwijn earlier
byu/BeatySwallocks inEASportsFC

Korábban már bukkant fel a világhálón a holland focista Ultimate Team kerete, amit a fenti kép alapján több pozícióban is megváltoztatott mára. Holott a korábbi csapatával is biztosan sokan ellennének még most is.

Pozíció Korábbi keret Új keret
GK Hugo Lloris – 87 Nick Pope – 82
RB Nelson Semedo – 83 Hector Bellerin – 85
LB Ferland Mendy – 83 Alphonso Davies – 86
CB Virgil Van Dijk – 90 Paolo Maldini – 92
CB Raphael Varane – 86 Carlos Alberto – 87
CDM N’Golo Kante – 88 Patrick Vieira – 88
CDM Ruud Gullit – 90 Ruud Gullit – 90
CM Eusebio – 91 Eusebio – 91
LW Steven Bergwijn – 99 Steven Bergwijn – 99
RW Lionel Messi – 93 Lionel Messi – 93
ST Ronaldo – 94 Ronaldo – 94

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×