Ezúttal egy roguelike és statégiai jegyeket egyszerre hordozó, egy Dűne és Alapítvány által inspirált ingyenjátékot kapunk.

Az ünnepi szezonban alaposan belehúzott az Epic Games, ugyanis 15 ingyenes játékot húzhattunk be jóvoltukból 2020 végén. Természetesen az ingyenjáték rovatot ettől függetlenül nem tervezik leállítani. December utolsó napján be is gurult a Jurassic World Extinction, melyet január 7-ig ingyenesen letölthettek.

Jó szokásához híven azonban az Epic Games máris beharangozta a következő ingyenes darabot, ez pedig nem más, mint a Crying Suns.

 

Ingyenjátékokban nem lesz hiány tehát 2021-ben sem, az első darab rögtön egy ígéretes példány. Akinek esetleg nem mond sokat a játék neve, ne ijedjen meg. Viszonylag friss darabról van szó, hiszen 2019 szeptemberében jelent meg, vagyis alig másfél éves. A készítők elmondása alapján a Dűne és az Alapítvány ihlette a játékot, roguelike és statégiai elemek egyszerre találhatóak benne.

Teljes ára 21 dollár, jövő héten azonban az Epic rányomta az ingyenességet. Aki szeretné kipróbálni, a Steamen ingyenes demó formájában megteheti, január 7-én pedig jöhet a teljes változat, szintén csak ingyen.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×