Az Intel nagyon készül.

Már nem kell sokat várnunk az Intel legújabb processzor szériájára. A kék óriás ugyanis már most előre bejelentette, hogy új chipsetekkel és ezzel együtt új logóval is készültek, de ezekről többet majd csak a CES-en fogunk többet megtudni.

Az új, minimalista chipset dizájn mellett már előre borítékolhatjuk a Z590, B560 és H510-es chipsetek jöttét, azaz a jövőben sem változik a chipsetek hierarchiája.  Jó hír, hogy már nem kell sokat várni a hivatalos bejelentésre, ugyanis a CES 2020 11 nap múlva nyitja ki kapuit, azaz az új Rocket Lake platform is érkezik hamarosan, legalábbis minden jel erre utal.

Az új alaplapokról egyelőre nem tudunk még túl sok információt, hiszen jelenleg is legjobb esetben a gyártási folyamatok zajlanak, de a belsős források szerint hardveres PCI Express 4.0 támogatottsággal érkeznek, továbbá ha minden igaz immáron már 3200 MHz-es memóriatámogatottság mellett élvezhetjük az alkalmazásokat. A hivatalos részletek viszont nemsokára kiderülnek, így érdemes az előbb említett információkat fenntartásokkal kezelni.

https://leet.hu/termek/zsozeatya-nber-energy-drink/

×