2020-as évértékelés, 2021-es tervek, pár szó a családról és néhány a streamer társakról. Gyúrás 30 felett, energiaitallal kapcsolatos álmok, vagyis minden, ami mostanában kedvenc Zsizinket foglalkoztatja.

Leet: A Facebookra történő költözésed karriered egyik legmeghatározóbb momentuma volt. Mi állt a döntés hátterében?

Zsozéatya: Huh, hát kár lenne letagadni az anyagi részét, ezért meg sem próbálom. De emellett rengeteg dolog van még, nagyon nehéz döntés volt. Az első 3 alkalommal nemet is mondtam, de valamiért nagyon szerették volna. A többi platformmal sincs baj, de azt gondoltam, itt Facebookon sokkal több embert elérhetek.

Leet: De benne volt a bukás lehetősége is.

Zsozéatya: Persze, mindent vagy semmit döntés volt. Vagy hatalmas bukó, vagy nagyon besikerül. Hál’ istennek bejött, de rengeteg őrlődés és nagy félelem övezte azt az 1 hónapot, mikor átjöttem. Meg úgy egyébként a kategóriába sem passzolok, nem feltétlen mondanám gamernek magam. Inkább a humor és a game-elés vegyülete ez a dolog.

Leet: Hogy viseled az egyre növekvő, óriási népszerűséget?

Zsozéatya: Két lábon! 😀 Nem igazán zavar, ha valaki odajön és ettől boldogabb a napja, vagy képet szeretne. Én mindig készen állok rá, nem szabad elfelejteni, hogy a nézők miatt sikeres ez az egész. Tehát köszönöm nekik itt is, és persze ha felismer valaki és odajön, mindenképp állok rendelkezésére. Egyébként azon kívül, hogy mindenhol felismernek, kortól és nemtől függetlenül, nem érzek változást az életemben.

Leet: És a családod? Ők hogy viszonyulnak a karrieredhez és a népszerűségedhez?

Zsozéatya: Hát szeretik, örülnek neki. Fater például Zsozeatyás pólóban jár a boltba, szóval nincs kérdés.

Leet: Ha a mindennapjaidat nem is befolyásolják a rajongók kérései, a műsorodra azért csak kihatnak.

Zsozéatya: Hát igen, az igény az mindig fontos. Számít, hogy mire számítanak az emberek. Ezért természetesen befolyásolja, de az is fontos, hogy neked mihez van kedved. Fele-felében, mint a jó boroskóla!

Leet: Mösziő Savillyon vagy Dr. Zsernus rég nem hallatnak magukról. Ha sokan kérik, akkor lehet, hogy még visszatérnek?

Zsozéatya: Mösziő Savillyon hatalmas kedvencem nekem is. De általában minden változik, folyamatában vannak ötletek, őt biztosan látja még, akinek hiányzik. De konkrétumot nem nagyon tudok mondani, mert még azt se tudom, hogy holnap mi lesz.

Leet: 2020 augusztusában megrendezésre került az első, önálló rendezvényed a Zsozéatya Intim tali 1, ami óriási sikernek örvendett. Terveztek még további rendezvényeket a járványhelyzet végeztével?

Zsozéatya: Igen, számomra hatalmas meglepetés volt, hogy wow mennyi ember! És csak azért, mert ott vagyok. Nagyon jó volt, hatalmas töltés volt, szóval szeretnék még ilyet, az biztos!

Leet: Mivel készül 2021-ben Zsozéatya a rajongók számára?

Zsozéatya: Energia itallal, az fix! 😀 Nem nagyon tervezek egyébként semmit előre, minden figyelem és koncentráció most az NBER energydrinkre fókuszál.

Saját Facebook oldala is van, ha bárkit érdekel, megtudhatja róla az infókat (az oldalt ITT találjátok). Szóval ezt érzem a legnagyobb dolognak, amióta jelen vagyok az interneten és várom, hogy mi sül ki belőle.

Leet: Hogy jött az NBER Energy ötlete?

Zsozéatya: Hatalmas energiaital fogyasztó vagyok, tehát szeretem. Otthon is vagyok a témában, rengeteg munka előzte meg a megszületését. Remélem az emberek is szeretni fogják, egy hatalmas álom, hogy a kezembe foghassam és fogyaszthassam. Minden tekintetben tökéletes energiaitalról beszélünk, az én véleményem szerint ez tényleg fontos. Hiszen ez az általam választott íz és méret, az volt a cél, hogy számomra tökéletes legyen. Aztán remélhetőleg a fogyasztóknak ugyanolyan ízlése van, mint nekem. 😀 Legalábbis nagyon remélem. XD

Leet: Itt van még emellett az edzős projekt is. Te leszel az új Arnold Schwarzenegger?

Zsozéatya: Nyehehe… semmiképpen, de el akarom kerülni így 30+ után, hogy egy csüngő csöcsű, behízott köldökszöszös figura legyek. És egyébként bár az edzés nem a legjobb dolog a világon, szerintem a hozzáállás és a produktivitás terén sokat hozzátesz a mindennapokhoz.

Leet: 2020-ban egy új ember is megjelent a csatornádon. Mi vezetett odáig, hogy Tégla elkezdjen streamelni nálad?

Zsozéatya: Hű, ez egy nagyon összetett dolog, ezer indoka van kb., amiért így döntöttem. Kedvelem őt és egy új réteget is bevonzhat, akár sokszínűbb tőle az egész. De ne felejtsük el a többieket sem, Lali, Dzsulio, Erzsi, Joker karaktere is rengeteget hozzátesz, illetve rengeteget dolgoznak ők is. Szóval ez az év elég sok újdonságot tartogatott még számomra is, mert lettünk vagy 10-en összesen. 😀

Leet: Akkor idén is lesznek új megjelenők is a streamben?

Zsozéatya: Egyelőre nincs tervben, és azt gondolom most így jó, ahogy van. De persze ez bármikor változhat, hiszen ismertek!

Köszönjük Zsozénak az exkluzív interjút, reméljük 2021 legalább olyan sikeres év lesz számára, mint az előző volt! Zsozéatya streamjeit hivatalos Facebook oldalán követhetitek.

×