Minden COD rajongó álma.

Akármekkora hiány is van manapság az Nvidia új videókártyáiból, a gyártók újabb és újabb termékekkel állnak elő. Na nem mintha bármelyiket is olyan könnyű lenne beszerezni, de a különleges daraboknak ettől függetlenül mindig tudunk örülni. Ezúttal a Call of Duty került a középpontba az EMTEK legújabb szériáinál, ahol is a Black Ops Cold Wart promózták, méghozzá nem is akármilyen módon.

Egész pontosan két kártya jött a „HV Black Monster COD Edition” családba. Az élen az RTX 3080-nal, ami kapott egy könnyedebb tuningot, már ami a boost órajeleket illeti, az alapórajelhez ugyanis nem nyúltak ez esetben. A boost órajeleket viszont egészen 1860 MHz-ig tolták, ami mintegy 8,8%-os órajelnövekedést jelent. Ezen kívül maradt minden más a megszokottnál, azaz 10 GB-nyi GDDR6X memóriát, illetve 8704 darab CUDA magot találunk a fedélzet mögött, a külseje pedig nem is lehetne hűbb a Call of Duty új részéhez.

Az Emtek RTX 3070 HV Black Monster COD Edition esetén is hasonló a helyzet, azaz nem történt semmi forradalmi változtatás a külső alatt. Itt is ugyanazokat a motívumokat találjuk, a motorház alatt pedig ott figyel a jól ismert GA104-300-as GPU, aminek boost órajelei 1815 MHz-en járnak, azaz 5,2%-os növekedést mutathatnak fel a referenciapéldányokhoz képest. A külső pedig szinte változatlan maradt, csupán a méretek változtak.

A kártyákhoz természetesen jár a Call of Duty: Black Ops Cold War, rossz hír viszont, hogy az Emtek kizárólag Dél-Koreában árusítja majd az említett típusokat, így a hazai boltok polcain nem érdemes keresni. Ennek megfelelően hozzájutni sem lesz épp egyszerű feladat, hasonlóan az RTX 3080-asokhoz.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=productForrás: Videocardz

×