Új fejhallgató hódít az alsó kategóriában.

Sokan maradnak a régi nagy gyártóknál, miközben az olyan kisebb versenyzők, mint a L33T, olyan újításokkal próbálkoznak, amivel kiemelkednek azonos árkategóriájú ellenfeleiktől. Ez a GJALLARHORN esetén a multiplatform kompatibilitásban, RGB fényáradatban és a kielégítő hangzásban teljesedik ki.

A 12 ezer forintos gamer fejhallgató a PC-n túl Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch támogatást is kapott, így ha egyszerre több eszközzel játszunk, akkor ideális partner lehet számunkra. Az 50 mm-es átmérőjűneodímium hangszórók segítségével pedig az általunk is megszokott hangzásvilágot görgethetjük tovább.

A L33T GJALLARHORN a középkategóriában rendkívül népszerű over ear dizájnt alkalmazták, aminek köszönhetően órákon keresztül lehet kényelmesen viselni a fejhallgatót, akkor sem érezzük kényelmetlennek a puha párnáknak köszönhetően.

Noha a L33T GJALLARHORN a 10 ezer forintos árkategóriában versenyez, ennek ellenére sokkal többet mutat magából, köszönhetően a fejhallgató oldalán és a mikrofonon ülő RGB fényeknek, amik teljesen egyedi kinézetet kölcsönöznek. Aki szereti a villantós headseteket, az jó helyen jár, ugyanis a L33T GJALLARHORN az árcéduláját meghazudtolóan fest a mindennapok során.

×