A Paris nevezetű map az egyik legvitatottabb a játékban, ám most csodaszép havas változatát tekinthetjük meg.

Az Overwatch Paris térképe a játék egyik legvitatottabbja, egy ideje kihúzták a Competitive rotációból is. Míg a játékosok még játszhatnak a francia fővárosban a Quick Play és az egyéni mérkőzések során, egy rajongó hozott egy kis pluszt, és időben megálmodta a Winter Wonderland esemény mintájára a helyszínt.

 

Annak ellenére, hogy maga a térkép nagyjából megegyezik a jelenlegi változatával, a karácsonyi téma nyilvánvaló. Megjelenik a hó, egymásra rakott ajándékok és rengeteg díszítés.

A legjobb az, hogy a téli dekorációs elemek egyike sem tűnik túl idegennek, a térkép körül talált hóemberek ugyanúgy néznek ki, mint más karácsonyi témájú Overwatch térképeken.

A rendőrkapitányságon most egy nagy hófödte fa van, sőt a Diótörő Zenyatta dísztárgyakat is felaggatták a kastély belső terében. A dísztárgyak természetesen kissé meta viccek a hős pár évvel ezelőtti Winter Wonderland skinjére visszavezetve. Az egész újratervezés talán legjobb része a háttérben az Eiffel-torony köré tekert karácsonyi fények.

 

A játékosok nem győzték dicsérni a dizájnt, mondván, hogy szinte alig jöttek rá arra, hogy nem a fejlesztők keze közül érkezett ez a csoda, hanem a youtuber Piston az ügyeskedő.

Nektek hogy tetszik a téli csoda? 

×