Egy játékos a Minecrafton belül olyan múzeumot épített, amely szinte minden mobot bemutat a játékból. Kezdőknek is ajánlott lehet.

Az évek alatt rengeteg frissítést kapott a Minecraft, így talán az sem meglepő, hogy a játékosoknak egyre több mobbal is meggyűlik a bajuk. De mi történne akkor, ha minden egyes mobfajtát be akarnánk gyűjteni? Nos, egy játékosnak eszébe jutott ez a gondolat, így elkezdte kategorizálni a mobokat. A kitartó Minecraft játékos pedig létrehozta a

Minecraft mob-múzeumot.

Ebben pedig Woetson a Minecraft szinte minden mobját összegyűjtötte, egy lenyűgöző épületben, melyet a Redditen is bemutatott. Minden emeleten üveggel elválasztott kiállítóterek sorakoznak, melyek mögött mindenféle mob megtekinthető.

I collected (almost) every single mob in the game, in pure survival, and then stored them in one location; this is the museum that i’ve been working on for the past year! from Minecraft

 

Persze a „szinte minden” azt jelenti, hogy nem minden mob nézhető meg itt. Hiányzik az Ender Dragon, a wither, a hoglin, a piglin és ezek variánsai. Ugyanígy hiányoznak a vízi lények is, de Woetson szerint az akvárium lesz a következő projekt a múzeumban. A múzeum készítője szerint eddig mintegy 200 órát rakott bele a munkába. Persze nem véletlenül nem lett állatkert a neve.

„Ha az Animal Crossing nevezheti múzeumnak, akkor én is” – írta Woetson.

Reméljük, nem száll rá a PETA. Úgy tűnik, hogy az ünnepek alatt sokan ráértek és sok nagyszerű és nagyszabású Minecraft projekt született. Valaki például megépítette Mount Everestet 1: 1 arányban.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×