A közelmúltban a virtuális közvetítők népszerűsége egyre növekszik a Twitchen, és egyikük CodeMiko, aki 2020 végére egyre népszerűbbé vált.

A VTuber közösség folyamatosan növekszik a Twitchen. Olyan alkotók, mint például Pokimane is bekapcsolódtak a szórakozásba saját 3D-s modelljeikkel.

A platformon őrült gyorsan terjedő animációs streamer, a jelenleg több mint 200 000 követővel rendelkező CodeMiko azonban mégis kiemelkedik a sorból. Miko színes modellje mögött a „technikusnak” nevezett alkotó áll, aki gyakran a közvetítés végén jelenik meg, hogy ugyanúgy beszéljen a közösséggel, akárcsak egy streamer.

The Technician egy Xsense öltönyt és Unreal Engine-t használ CM megjelenítésere. A Twitch ‘About’ részlegében még azt is elárulta, hogy „a fejlesztést/mérnöki munkákat mind én végzem, Mikot 100%-ban én mintáztam+szereltem fel”.

A streamer még novemberben tűnt fel a Twitteren, miután egy klipet tárt fel a munkálatokról.

CodeMiko néhány hatalmas alkotóval működött már együtt a Twitchen, ezzel hozzájárulva a VTuberek népszerűségének növekedéséhez, és olyan népszerű közvetítők, mint Pokimane, Hasan és wetcr1tikal jelentek meg a 3D-s modellel.

Míg az animált streamer már szuper kidolgozottnak tűnik, az alkotó elmagyarázza, hogy ezen verziója valójában még csak egy prototípus, és hogy Miko premierje 2021. január 1-én lesz.

Úgy tűnik, ez a dátum még sok érdekességet hozhat CodeMiko rajongóinak.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×