Bármennyire is meglepő, ez a PC teljes egészében mézeskalácsból készült. Kihagyhatatlan ünnepi ajánlat. Ha éhes vagy, megeszed.

Bár már konkrétan nincs karácsony, még mindig szenzációs hír, hogy valaki az ünnepek alatt sem tétlenkedett. Míg valaki szép kis macikat formázott mézeskalácsból, emberünk inkább egy teljes gamer PC-t épített az édességből.

A mézeskalács PC mézeskalácsból, epres gumicukorból , édesgyökérből, olvasztott édességből és cukormázból készült.

A Redditen MazzDaPanda maga osztotta meg a fotókat a gépről és persze hamar felkapott lett. A gamer PC-ben minden benne van, aminek lennie kell. Táp, GPU, processzor stb. A videókártya egy NVIDIA GeForce RTX 700-as. A PC külső oldalán a portok és gombok is láthatók. Két SSD is helyet kapott benne. Igazán finomnak tűnik.

I made a ginger bread computer/pc…
byu/MazzDaPanda inpcmasterrace

 

Gondolom az pedig mindenki számára nyilvánvaló, hogy simán 200 fps-sel fut rajta a Cyberpunk 2077. (Kappa)

Persze idén nem ez volt az egyetlen gamer cucc, amit elkészítettek mézeskalácsból. Korábban valaki annyira ráért, hogy egy NES konzolt dobott össze édességből. A különbség itt az, hogy ez a kis konzol még működik is: játszani lehet rajta a klasszikus játékokat.

 

Aki még tud enni az ünnepek után, az dobjon be pár gigabájtot, igyon rá egy kis adatfolyamot, és nasizzon sávszélességet!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×