Egy előfizetés, ami tényleg megéri. A frissen indult Fortnite Crew kezdeményezést egyből megkedvelték a rajongók, januárban már jön is a folytatás.

Hangos vitát váltott ki a Fortnite rajongók között a fejlesztők új terve, mely szerint bevezetnek egy előfizetéses rendszert is a játékba. A Fortnite Crew egy havidíjas összegért korrekt kis csomagot biztosít a játékosoknak, melyben skinek, V-Bucks és Battle Pass előfizetés is van egyszerre.

Az első Fortnite Crew előfizetésre érkezett visszajelzések alapján valóban megéri az árát.

Hiába a megjelenés előtti vita, a számok alapján meglepően jól fogyott a decemberi előfizetés. A fejlesztők nem is késlekedtek sokat a folytatással, máris beharangozták a januári csomagot, melyet a Green Arrow skinnel promóznak.

 

A szokásos 1000 V-Bucks és a Battle Pass előfizetés mellé egy Green Arrow skin, egy Tactical Quiver Back Bling és egy Boxing Glove Pickaxe jár majd a csomaghoz. Jó kérdés mondjuk, hogy aki a decemberi Fortnite Crew előfizetéssel már megkapta a Battle Pass hozzáférést, vajon milyen „kárpótlást” kap majd az Epic-től. Olcsóbb lesz az előfizetés? Plusz szinteket kap? Vagy semmit?

Az előfizetéses rendszer fogadtatásában tehát újabb kör várható, hiszen az első hónap még tényleg megérte a beépített Battle Pass miatt. De vajon mi lesz a helyzet, ha a Fortnite Crew ára nem változik, de Battle Pass-ra már nincs szükségünk többször.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×