Elérkezett az ajándékozás szezonja, és az Overwatch rajongói szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a Blizzard Entertainment idén is igen nagylelkű.

Az Overwatch fejlesztői öt ingyenes zsákmányládát adnak azon játékosoknak, akik bejelentkeznek a játékba, mielőtt a 2020-as Winter Wonderland esemény lezárulna.

Jutalmad igénylése baromi egyszerű. Csak annyit kell tenned, hogy január 5. előtt bejelentkezel a játékba. Ezt követően automatikusan megkapod a dobozokat és már nyithatod is őket.

Míg a 2020-as Winter Wonderland esemény javában zajlik, az évek során kiadott ünnepi skinek visszatérnek a zsákmányládákba. Az idén megjelent darabok, köztük a Penguin Mei, Conductor Reinhardt, és Ice Empress Moira mellett esélyt kapnak a korábbi Winter Wonderland eseményekről kiadott kinézetek is.

Az idei eseményen visszatértek a népszerű játékmódok, a Mei’s Snowball Offensive és Yeti Hunt. Bevezettek egy új 4v4 módot is, Freezethaw Elimination néven, amely lényege, hogy a játékosok lefagyasszák ellenségeiket. Az első csapat, amely befagyasztja az összes enemyt, nyer, de a csapattársak „feloldódhatnak”, ha egyszerűen interakcióba lépnek velük társaik.

Az Overwatch 2020-as Winter Wonderland eseménye december 15-én kezdődött és január 5-ig tart. A játékosoknak mindössze három hét áll rendelkezésükre a szezonális zsákmánydobozok kibontásához és a lehető legtöbb hógolyó eldobásához, mielőtt a nyalánkságok elteszik magukat a következő évig.

Te is begyűjtöd a zsákmányokat?

×