Meglehetősen abszurd a helyzet.

Az utóbbi időben a Cyberpunk 2077-től volt hangos a gamer sajtó, többek között mi is beszámoltunk a kellemetlenségekről, aminek következtében mind a Sony, mind pedig a CD Projekt Red úgy döntött ,visszaadják a csalódott felhasználóknak a vételárat. Ez idáig rendben is van, sokan csalódtak és inkább visszakérték a pénzüket, majd utólag pedig mindenki eldöntheti, hogy megvásárolja-e a játékot az új frissítések megérkezése után.

Vannak viszont olyan játékosok, akiknek nem volt teljesen tiszta, hogy mit is jelent a „refund”, azaz a visszatérítés. Elszaporodtak ugyanis a Microsoftot/Sony-t hibáztató felhasználói vélemények, amiért a visszatérítés után a delikvensek nem tudták elindítani a Cyberpunk 2077-et.

„Most térítették vissza a Cyberpunk 2077-et, erre ti, srácok törlitek a konzolomról??? Még mindig akarok vele játszani! A ti hibátok volt, hogy kiadhatták ilyen állapotban”

– kelt ki magából egy Cyberpunk 2077 vásárló.

 

Egyesek azzal magyarázták az igazukat, hogy a kiadók pénzvisszatérítést ígértek, a játék visszavételéről nem volt szó sehol. Ennek megfelelően szerintük nem jogos az, hogy a pénz visszafizetése után nem játszhatnak a Cyberpunkkal.

Nos, akinek nem lett volna egyértelmű idáig, a dolgok nem pont úgy mennek, ahogyan azt páran gondolják. A visszatérítés után elveszítjük a játékhoz való jogunkat, amit kemény tízezresekért kell megvásárolni a fizikai vagy épp digitális példány személyében. Miután az említett tízezresek nálunk vannak, azaz visszakaptuk a játék árát, nem fogunk tudni játszani. Nincs mese, dönteni kell, hogy félretesszük a bugokat és csak élvezzük a játékot vagy pedig visszakérjük a pénzt és várunk vagy elfelejtjük az egész Cyberpunk mizériát.

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×