A Konka most aztán feladta a leckét – egy MicroLED technológiára épülő okosórát készítettek, amely iszonyat sokáig bírja egyetlen töltéssel.

Annak ellenére, hogy Magyarországon igen csekély ismeretséggel rendelkezik a Konka, új okosórájuk most feladta a leckét a piacon tevékenykedő vállalatoknak. Úgy tűnik, egyáltalán nem a Samsung az egyetlen cég, ahol a fejlesztők a MicroLED technológián alapuló kütyüket szeretnének piacra dobni.

A Konka vállalat vezetője, Li Hungtao egy nemrégiben megtartott konferencián jelentette be az új darabot. Az eszköz belsejében dolgozó processzor szuper mini, mindössze 30 mikrométeres, ezentúl 2 colos mikrokristályos kijelzővel büszkélkedhet, melynek üveglapja nem több, mint 0,12 milliméter vastag.

A kijelző elképesztően élénk és a válaszideje olyan gyors mint az OLED paneleké, viszont nagyobb a fényereje és bőven stabilabb a működése is.

A legizgibb viszont az az információ volt, hogy egyetlen töltéssel akár 35 napon át is hű társunk lehet a karunkon.

Az árakról egyelőre még nem tudtunk meg semmit, ahogy arról sem, hogy nálunk is elérhető lesz-e ez a csoda óra, viszont várhatóan érdekli majd a Kínán kívüli közönséget is.

Mi lenne az az összeg, amit még szívesen kifizetnél ezért az óráért?

×