Egy csalódott befektető.

A mai napon beszámoltunk már arról, hogy mekkorát is zuhantak a CD Projekt részvényei. Ezt a folyamatot persze nem csak mi, de a befektetők is épp úgy figyelemmel kísérték. Persze tudjuk mind, hogy a befektetés mindig kockázat, ez esetben pedig nem pont úgy sült el a rajt, mint vártuk, ezt viszont nem hajlandó mindenki elismerni.

A The New York Times készített egy beszámolót a Cyberpunk 2077 buktájáról, ahol megszólítottak, itt megszólaltatták Mikołaj Orzechowskit, a CD Projekt egyik befektetőjét, aki elárulta, hogy perre vinné az ügyet. Orzechowski, aki maga is ügyvéd, illetve CD Projekt fektető, jelenleg azt vizsgálja, hogy milyen jogalapon tudná felelősségre bírni a Cyberpunk 2077 kiadóját, amiért azok hazudtak, illetve megtévesztették az embereket, annak érdekében, hogy minél busásabb haszonra tegyenek szert.

Az ügyvéd ugyanakkor felhívta a többi befektető figyelmét is a témára, mindenkit arra buzdított, hogy indítsanak vizsgálatot, majd akár egy csoportos kereset formájában együtt megtorpedózhatnák a CD Projekt Redet.

Nem túl örömteli hír ez a CD Projekt Red számára, hiszen ameddig egyrészről küzdenek a bugokkal, illetve próbálják helyrepofozni a játékot az előző generációs konzolokon, addig másrészről mindenkinek megígérték, hogy megkapják a visszatérítésüket, kerüljön az bármibe. Most pedig még egy csoportos keresetet is a nyakukba varrhatnak, mindezt egy kissé bugos, de amúgy remek játék miatt.

 

×