Újabb probléma merült fel.

Már-már kezdjük megszokni, hogy minden napra akad egy újabb Cyberpunk 2077 hiba. Így utólag már értjük, hogy miért csúszott ennyit a játék. Ezúttal a mentések miatt tört ki a „pánik” a CD Projekt Red fórumán, ahol egyébként folyamatosan jelentik az újabb, zavarók hibákat a felhasználók.

A mentett fájlok egyszerűen meghibásodtak, a játékosok pedig nem tudták betölteni a mentéseiket. Mint utólag kiderült a problémát a túl sok játékidővel hozták összefüggésbe. Ennek megfelelően, ha valaki túl sok időt tesz bele a játékba, nagyobb valószínűséggel hibásodhat meg a mentése, ami nem túl biztató.

8 MB, avagy 8192 KB az a bűvös határ, ami felett már probléma van a mentésekkel. Egy modder szerint a különféle tárgyak/fegyverek kraftolása idézheti elő a hibát. Minden tárgynak ugyanis külön (ID) azonosítója van, ha a tárgyainkat gyorsan eldobjuk, majd felvesszük, az például simán okozhat hasonló problémát a játék motorjában. Jó hír, hogy a fejlesztők már elkezdtek dolgozni a megoldáson, remélhetőleg hamar kiadják majd a javított verziót, hiszen az idő ezúttal ellenük dolgozik.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×