Fény az alagút végén?

A PUBG Corp. mára beismerte, hogy valóban nem volt túl jól menedzselve a 2020-as év. Lehetne ezt is a COVID járványra fogni, de ők nem tették, helyette kijelöltek egy új irányvonalat. Ez persze csak nevében új, hiszen valójában a korábbi szisztémára állnak rá ismét. Ezalatt értjük a kisebb pályák teljes mellőzését, helyette inkább a nagyobb területű térképekre koncentrálnak.

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1339754418632159232

 

A legújabb pálya jelenleg a „Tiger”, azaz tigris kódnév alatt fut. Erről azt lehet tudni, hogy ismét nagyobb lesz, várhatóan 8×8 km-es méretekről beszélünk. Ezt maga Dave Curd, a PUBG új kreatív igazgatója mesélte nemrégi interjújában, amit aztán követett egy reddites AMA, ahol is bármit lehetett kérdezni Curdtől.

Itt kiderült, hogy az új pályán túl jön azért még jó pár újítás, többek között jobban átdolgozzák a mozgásdinamikát, új akciólehetőségek érkeznek, illetve jön az úgynevezett halálfutam (death race), amiben feltehetőleg roncsderbi-szerű versenyekre kell számítani. Ilyesmit WackyJacky is rendezett korábban, szóval feltehetőleg valami hasonló mód várható majd.

Kíváncsian várjuk, hogy 2021-ben sikerül-e több játékost visszacsábítani, mert az idei évben nem erről szólt a fáma. Ettől függetlenül a PUBG egyáltalán nem halott, hiszen naponta több százezren játszanak vele. Az már egy másik kérdés, hogy volt olyan, amikor milliók egyszerre ültek a PUBG előtt.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×