A Netflix bemutatta a The Witcher sorozat készítésének vicces oldalát. Geralt itt nem olyan tökéletes, ahogy a végeredményben látjuk.

A Six Days of Witchmas keretein belül itt az ideje, hogy a rajongók megkapják, amire vágytak. A Twitter szavazás negyedik napján a rajongók arra szavaztak, hogy jelenjen meg egy hivatalos bakivideó, melyet a Netflix most el is hozott.

Íme, az első évad bakijai.

Kétségtelen, hogy sok izgalmas sorozat jelent meg az utóbbi időben, azonban talán egyiknek sem volt akkora hatása, mint a The Witchernek. Geralt története sok új nézőt vonzott be, akik eddig távol maradtak a világtól, a gamerek, akik pedig évek óta játszanak a sorozat egy-egy részével, illetve akik a könyveket is imádják, csak még többet kaptak rajongásuk tárgyából. A megjelenés után a hype olyan nagy lett, hogy a The Wither 3 játék eladása ismét szárnyra kapott.

Nos, miután a sorozat második évada is javában készül, és hamarosan új izgalmakra számíthatunk, érdemes kicsit kiereszteni a gőzt, amit 2020 miatt érzünk. Így azt gondolom, nagyon jól tette a Netflix, hogy kiadott egy rövid, ám annál szórakoztatóbb bakiösszeállítást.

 

Te várod már a második évadot?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×