Egy kis újítás a Microsoft Store részlegén.

A Cyberpunk 2077 jött, látott és alaposan megosztotta a játékos közösséget. Az előző generációs konzolokon szemmel láthatóan nem igazán optimalizálták a játékot, legalábbis sem az Xbox, sem pedig a PlayStation tulajok nem ehhez a grafikai minőséghez voltak szokva idáig. Épp ezért a Sony a teljes játékot levette online boltjából, most lépett a Microsoft is.

A Sony-val ellentétben a Microsoft Store-jában még továbbra is elérhető a játék, viszont mostantól felhívják a felhasználók figyelmét a minőségbeli problémákra. Bekerült egy új mini-üzenet a Cyberpunk 2077 Microsoft Store adatlapjába, ahol is figyelmeztetnek mindenkit, hogy ameddig meg nem érkeznek a szükséges frissítések, addig bizony számolni kell különféle problémákra Xbox One esetén.

Ennek megfelelően várható a hibák javítása, viszont az némi időt vesz igénybe. Aki pedig nagyon szeretné visszatéríteni a játék árát, az akár a CD Projekt Red kiadójánál is próbálkozhat, ők is igyekeznek visszafizetni minden elégedetlen vásárlónak a vásárlás teljes összegét.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×