Az ukránok most bosszút állhatnak a múltheti vereségért, és az IEM Global Challengen győzhetik le a rivális Astralis csapatát.

Ma délután 4 órától ismét összecsap a két nagyágyú. Az Astralis és a Na’Vi az IEM Global Challenge elődöntőjében mérkőznek meg a döntőbe jutásért.

Az Astralis tegnap este legyőzte a Vitalityt. A dánok három mérkőzésen keresztül vívtak a franciákkal, és végül ők húzták be a Bo3-as összecsapást. A Na’Vi csoportelsőként végzett, így az ukránok automatikusan a rájátszásba kerültek. A két csapat múlt héten kétszer is összecsapott. Egyszer a Blast Pro őszi fináléjának alsó ági döntőjében mérkőztek meg egymással, ahol a dánok 2:0-ra győzték le S1mplet és csapatát. A döntőben a Vitality állította meg őket, megfosztva az Astralist a trófeától.

Most, hogy már a franciák nem állnak az útban dev1cék a végső győzelemre pályáznak. A mérkőzés győztesét a BIG-Liquid összecsapás nyertese várja, amelyet szintén ma rendeznek előreláthatólag 19:30-tól. A döntőt holnap tartják 17 órától, amely egy Bo5-ös mérkőzés lesz. Hogy lesz-e dev1ce show banánban még nem tudjuk, de azt igen, hogy ismét összecsap az Astralis és a Na’Vi.

Te követed a mérkőzéseket?

×