D.Va nagy valószínűséggel az Overwatch legnépszerűbb tankja, és már megkapta méltányos részét a csodálatos skinekből.

De bizony az egyik rajongó azonban úgy gondolta, hogy karácsonykor még vidámabb skint készít neki. Az Overwatch hires arról, hogy remekül hozza az ünnepi szezonokat. Az idei Winter Wonderland – csak úgy mint minden évben – a világ minden táján felhypeolta a rajongókat.

Ebben az évben is számos új skin és kihívás vár feloldásra,de sajnos a D.Va mainek nem fognak tudni játszani a koreai hőssel egy game-breaking bug miatt,

ami örök életet adott a neki. És még karácsonyi skint sem kapott…

Tehát ennek érdekében, hogy azért ő se maradjon ki a buliból, és kapjon egy kis szeretetet is, az egyik rajongó még épp időben készítette el ezt a csodálatos karácsonyi kinézetet.

A Deer.Va névvel ellátott skin az ikonikus MEKA-ját alakította át egy nagy szarvassá, ahol az ablak az állat nyelve és két agancs díszeleg a tetején. Az elülső fegyvereit apró rénszarvasos gépfegyverré alakította, az ikonikus rózsaszín festést pedig barnára cserélték.

I made a winter skin for D.VA, If @Jeff could please add it to the game. :prayemoji: from Overwatch

 

Bár maga a MEKA kialakítás imádni való, de maga a hős miatt fognak a rajongók leginkább kuncogni. Szűk, letisztult testruhája helyett az aranyos kis bálványból egy sárgarépa lett. A zöldség kisebb változatát pofátlan kis kacsintással tartva az egyik kezében, D.Va valóban érzi a karácsonyi hangulatot.

Vajon jövőre D.Va sem marad ki a karácsonyi buliból?

×