A Twitch statisztikái most sem okoztak csalódást.

A Twitch novemberben érte el új mérföldköveit – derül ki a StreamElements havi jelentéséből. Mindezek mellett az össz nézőszám növekedését és érdekes változásokat is mutatott a kategóriákban.

Lássuk hát a hatalmas számot: 1,7 milliárdnyi órán át figyelték a nézők a Twitch legkülönbözőbb közvetítéseit.

Ez 0,5 százalékkel több, mint október hónapban és ez a többlet leginkább a Just Chatting kategória vonzata.

A Just Chatting májusban a Twitch top 1 kategóriája lett, és azóta hirtelen újra fellendült. Új mérföldkőnek számított 228 millió nézett órával, ami több mint duplája annak, amit a második legmagasabb kategória, a League of Legends 116 millió órával ért el a múlt hónapban.

 

Amint arról korábban a Streams Charts által összeállított korábbi adatokban beszámoltunk, a Counter-Strike egykori játékosa és edzője, Alexandre “Gaules” Borba novemberben a legnézettebb streamer címet szerezte meg, mintegy 16,2 millió órás nézettséggel.

Hasan „HasanAbi” Piker és Félix „xQc” Lengyel követte őt szorosan, mindketten körülbelül 14,5 millió nézett órát húztak be.

Az Arsenal.gg azt is megjegyezte, hogy a Beauty and Body Art kategória hihetetlen növekedést mutatott: a 2019 novemberében nézett 32 000 órához képest a múlt hónapban meghaladta a 117 000 órát. 2020 negyedik negyedévében a kategória összesen 466 000 órás nézettségi növekedést mutatott, ami 441 százalékot jelent.

Te melyik kategóriát nézed a legtöbbet és miért?

×