Vásárlási tanácsadó, hogy ne érjen váratlan meglepetés.

A 2020-as top 5 ajánlónk újabb álomásához tértünk. Az egerek után most a gamer fejhallgatók kerülnek terítékre. Szokás szerint igyekeztünk javarészt 2020-as termékekből válogatni, viszont akarva akaratlanul is bekerültek régebbi modellek, köszönhetően egyes .

A gamer fejhallgatók esetén is eljött az ideje az eredményhirdetésnek.

Aki biztosra akar menni vásárlás előtt, az megtalálhatja a számára ideális fejhallgatót az év végi ajánlónkban.

Mi alapján döntöttünk?

A gamer fejhallgató esetén az egyik legfontosabb a kényelem, hiszen több órán keresztül is viseljük. Egy kevésbé ergonomikus darab pedig kényelmetlen lehet, sőt az egészségügyi kockázatokkal is számolni kell bizonyos esetekben. Ezen túl a hangminőség, az anyagminőség és az árcédula is fontos tényező volt a választásunál.

Fontos leszögeznünk, hogy ez a Mi véleményünk, nem pedig a Szent Írás. Sajnos nem tudtuk letesztelni a világ összes fejhallgatóját, a népszerűbb darabok többségéhez viszont volt már szerencsénk.

2020 legjobb fejhallgatói– TOP1: Audio-Technica ATH-G1WL

Teszt: 9/10

Ár:  72 990 Ft

Az Audio-Technica a gamer piacra is szemet vetett, az ATH-G1WL pedig egy remek debütálódarabra sikeredett. A kis, kompakt méret ellenére elképesztő dinamikus hangszórókkal szerelték a G1WL-t. A vezeték nélküli technológia parádés és a 2,4 GHz-es kapcsolatnak köszönhetően nem kell tartanunk a késéstől sem. A mikrofonja is remekül szeprelt, ráadásul lecsatlakoztatható. Az akkuideje is bőven kielégítő, főleg a 2-3 napot bíró egerek korában. Nem kérdés, hogy ez volt az év meglepetése. A minőségnek pedig az árát is megkérik, talán ez az egyetlen nagyobb hátránya.

Audio-Technica ATH-G1WL

 

2020 legjobb fejhallgatói– TOP2: HyperX Cloud Alpha

Ár:  36 380 Ft

A HyperX elképesztő sikereket ért el a Cloud szériával, ami mint tudjuk a kínai Takstar Pro80 átalakított, némileg módosított gamer verziója, amit azóta még alaposabban átszabtak. Kicsit több basszust és minőségibb párnákat kaptunk az Alphával, aminek az ára ennek megfelelően egy kicsit magasabb is lett, de cserébe egy a mai napig elképesztő minőségű fejhallgatót kapunk, ami a játékokon túl a zenék mellett is megmutatkozik. A memóriahabos párnáinak köszönhetően pedig több órán át is kényelemesen viselhető.

HyperX Cloud Alpha

 

2020 legjobb fejhallgatói– TOP3: HyperX Cloud

Ár: 21 000 Ft-tól

A HyperX legnagyobb dobása, ami a megjelenése óta a mai napig kapható. Kicsit más csomagolásban ugyan, de megtalálhatjuk a webshopok polcain a HyperX CloudX, illetve CloudX Pro neveken. Na, de hogy mit is tud? Szinte ugyanazt, mint az Alpha, zeneileg minimálisan marad el mögötte, cserébe közel feleannyit kell a kasszánál hagynunk. Külön megvásárolhatjuk PS4 és Xbox kivitelben is, ám ezek papíron gyengébb minőségűek, így érdemes a hagyományos változatot keresni. Minőségi anyaghasználat, jó mikrofon jellemzi, illetve elképesztő kényelmes és tartós darab. Direkt, dinamikus hangzásvilága mellett az árcédula eltörpül. Már amikor kapható, a karácsonyi időszakban ugyanis rekordgyorsasággal kapkodják el őket. Nem véletlenül!

HyperX Cloud

2020 legjobb fejhallgatói– TOP4: Cooler Master MH670

Ár: 39 790 Ft

Teszt: 8/10

A Cooler Master nem viccelt idén. Megmutatták, hogy bizony tudnak ők is minőségi gamer fejhallgatót készíteni, ha akarnak. Az MH670 nem a világ legjobban csengő neve, de minden előítéleted megszűnik vele kapcsolatban, ha kipróbálod egyszer. Minőségi hangzás, kellemes árcédulával, ráadásul mindezt 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával, ami rárakja a pontot arra a bizonyos i-re. Egyedüli negatívuma a mikrofonja, ami gamer létére nem a világ legjobban sikerült darabja, de szerencsére ez is cserélhető, szóval a cserére is van lehetőség papíron. Most a karácsonyi szezonban sajnos kicsit emelkedett az ára, de még így is remek vétel.

Cooler Master MH670

 

2020 legjobb fejhallgatói– TOP5: Fnatic React

Ár: 79 EUR (~28 000 Ft)

A profi esport csapathálózat, akik a profik menedzselése mellett létrehoztak egy saját gaming brandet. Ezekkel mindig akadnak fenntartások, de a Reactnál látszik, hogy mindent beleadtak a tervezők. Olyan anyaghasználattal találkozhatunk, amit korábban csak a felsőbb hi-fi kategóriában láthattunk. A hangja kellemes, inkább flat, azaz a basszusok nem dübörögnek, viszont jelen vannak, de az igazi pluszt a kényelemért kapják. A minőségi anyaghasználatnak hála akár órákig játszhatunk benne, nem érezzük nehéznek. A mikrofonja pedig a legjobb, amit gamer fejhallgatón idáig láttunk. Az árcédulája pedig teljesen rendben van, de a beszerzése nem épp egyszerű hazánkban.

Fnatic React

Ezt láttad már?

2020 legjobbjai: Az 5 legjobb gamer egér

×