Luxus a köbön.

Ahogy rohan az idő, a nagy gyártók klasszikus hardverjei egyre többet érnek a piacon. Valószínűleg örülhetett az Apple 1 alaplap tulajdonosa tavaly, amikor is 905 000 dollárért, azaz átszámolva 264 759 560 forintért vitték el az igazán ritka relikviáját.

A rendkívül ritka alaplap viszont nem egy gyűjtőhöz került, aki megőrizte a végtelenségig ezt a kuriózumot, hanem az extravagáns telefonokat készítő Caviar birtokába került, akik fogták és úgy ahogy van feldarabolták az egészet. Az eredmény? Nos, azt inkább tekintsétek meg magatok.

Mintha csak egy általános iskolás próbálta volna összeeszkábálni az iPhone 12 Pro és Pro Maxhoz passzoló hátlapokat, amik se nem néznek ki jól, de még az árcédulájuk is borzasztó drága. A telefon különlegessége, hogy mindössze 9 darabot készítenek belőle igényektől függően. Az Apple 1 névre hallgató telefonok árcédulája 10 220 dollárról (~3 millió forintról) indul, a legdrágább 512 GB-os iPhone 12 Pro Max modellért pedig már 11 220 dollárt, azaz 3,3 millió forintot kérnek.

×