Mi is alaposan nekiültünk, végigjátszottuk a játékot, és most spoilerek nélkül összefoglaljuk, mire számíthattok a Cyberpunk 2077-ben!

A CD Projekt RED új játékára, a Cyberpunk 2077-re közel 8 évet kellett tűkön ülnünk a legelső bejelentéstől számítva, és bizony nem túlzás állítani, hogy az idei év legjobban várt megjelenéséről van szó. Bár a videóban is elhangzik, fontos megjegyezni itt is, hogy a játékot PC-n teszteltük, és a játékhoz tesztpéldányt a magyarországi forgalmazó, a Cenega biztosította számunkra.

A játék megjelenése óta eltelt közel egy hétben rengeteg különböző véleményt hallani a játékról: nem az, amire sokan vártak, túl sok a bug, stb. Most megpróbáljuk mi is röviden összefoglalni, mire számíthattok a játékról, és mik voltak a mi tapasztalataink!

Következzen a kritika!

 

Ti már kipróbáltátok a játékot? Ha igen, mi a véleményetek? Pontozzátok itt lenn, vagy írjátok meg nekünk kommentben!

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videóinkról sem!

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

Összefoglalás

Óda a szerepjátékokhoz – Spoilermentes Cyberpunk 2077 kritika


Szerzői értékelés

9

Összességében azt kaptuk, amit vártunk: egy vérbeli szerepjátékot, ami kifejezetten azoknak készült, akik az asztali szerepjátékok szerelmesei. Viszont nem lehet elmenni amellett sem, hogy nagyon sok játékosnak rossz volt az első találkozása a játékkal, és sok hiba mind a mai napig nem lett javítva.

Magával ragadó, komplex történet

Lenyűgözően részletes és élő világ

Elképesztő látványvilág (már ha van hozzá hardverünk)

Átlagos és felejthető a hackelés a játékban

Megjelenéskori bugok, amik elronthatják a játékot

Borzasztó optimalizálás az előző generációs konzolokra

Olvasói értékelés

9

×