Kellemes meglepetés.

Tegnap írtunk róla, hogy a Ubisoft is beállt a sorba, mármint ami a karácsonyi játékosztásokat illeti. Az Epic Games-hez hasonlóan ők is készülnek egy terjedelmes csomaggal, viszont ezúttal mindenképp érdemes résen lenni a játékok ugyanis nem hetente, hanem naponta, pontosabban 24 óránként érkeznek.

 

A gyártó pedig nem lacafacázott, már most, második napon egy 40 eurós, mindössze 2 éves játékkal álltak elő, ami nem más, mint a Starlink: Battle for Atlas digitális változata. A világűr szerelmesei egészen biztosan nem fognak csalódni, az amúgy 11 700 forintot kóstáló játékban.

Akik pedig a próbálták a No Man’s Sky-t azok kiváltképp élvezni fogják a Ubisoft mai ajándékát. Egyedül a multiplayer / co-op játékmód hiányzik belőle nekünk, elvégre a barátokkal mindig nagyobb élmény a lövölde.

Az ajánlatot erre találjátok.

Érdemes viszont sietni, ugyanis helyi idő szerint délután 2-ig él az ajánlat, ezt követően ismét egy újabb játékkal gazdagodhatunk, szóval nem érdemes lemaradni. Természetesen ezúttal is szükségünk lesz egy Ubisoft Connect, vagyis leánynevén Uplay fiókra. A játék pedig természetesen a későbbiekben is gazdagítja majd a raktárunkat.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://leet.hu/karacsonyi-akcio/

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×