Az Epic Games a mai nappal rendesen feljavította a Fortnite teljesítményét a lehető legtöbb platformon. Már telepíthető az új Patch.

A december 15-i Fortnite frissítéssel szinte minden platformon javította az Epic a játékélményt. A fejlesztők a PC-s játékosoknak elhozták a Permormance mód alfa verzióját, az új generációs gépeken játszóknak pedig a 120 FPS módozatot.

Előbbi esetében nemcsak javíthatunk a játékunk teljesítményén, hanem még a Fortnite könyvtárának a méretét is lecsökkenthetjük. Az Epic Launcherből indítva már megszabhatjuk azt is, hogy a Fortnite mely részeit szeretnénk a gépünkön tudni. Csak a játék érdekel, szeretnénk hozzá nagy felbontást, esetleg a Save the World is ráfér a gépre? Minden rajtunk áll, még a nyelvcsomagokat is kezelhetjük.

Az Epic Games Launcherben keresd meg a Fortnite programot

A három pontra kattintva lenyílik egy ablak, itt válasszuk az Options menüpontot

Itt szabadon alakíthatjuk, hogy mire van szükségünk

A Permormance mód alfája segít azoknak a játékosoknak élvezhetővé tenni a Fortnite-ot, akik jelenleg képregényként látják a játékot. Ha lehet hinni a hivatalos számoknak, akkor a Permormance móddal akár 30-40 FPS-t is nyerhetünk. Bár tény, a játék egyáltalán nem lesz szép.

Az újgenerációs gépeket (PS5, Xbox Series S/X) teljesen más a helyzet. Itt is a külcsín rovására fog menni a 120 FPS mód bekapcsolása, bár itt azért lényegesen jobb vizuális élmény várja a játékosokat. 720p-ig fogja tudni húzni a gép a játékot, ám ezen a felbontáson az Epic szerint simán hozni fogja a játék a 120 FPS-t.

Mindkét opció már elérhető a Fortnite-ban!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×