Számos Apex Legends szinkronhangot véltek felfedezni a játékosok az új játékban.

A Cyberpunk körülbelül 10 évvel az első bejelentése után, december 10-én jelent meg, hatalmas rajongással és rendkívül változatos kritikai fogadtatással.

Nem kellett sok idő, míg az Apex Legends játékosainak erős légiója észrevett néhány hasonlóságot a Cyberpunk karakterek és kedvenc legendáik között az Apexben.

Loba hangja a Cyberpunk 2077-ben

Az egyik első hang, akit megtaláltak, Loba volt, akinek Fryda Wolff ad hangot, jellegzetes hangjával kissé megváltoztatva az új karaktert.

Nos, Wolff nem szimplán egyetlen karakter hangját adja, de azt nem árulta el, hogy kiket személyesít még meg …

Crypto hangja a Cyberpunk 2077-ben

A Crypto mögötti hangot, Johnny Youngot a Cyberpunkban is felfedezték.

 

Young azt tweetelte, hogy „megtalálták az egyiket” – valószínűleg arra utalva, hogy még több karaktert szinkronizált a játék során.

Octane hangja a Cyberpunk 2077-ben

Végül az „utolsó” hangszínész, aki elárulta, hogy szerepel a Cyberpunk 2077-ben, Nicolas Roye, aki Octane-nek ad hangot az Apex Legendsben.

Bár még nem találtunk konkrét részleteket, december 10-én egy tweetet tett közzé, miszerint „fantasztikusan jól érezte magát néhány karaktert játszva” a játékban.

Ami az Apex Legends többi szereplőjét illeti, addig nem tudjuk meg, hogy szerepelnek-e a Cyberpunk 2077-ben, amíg ők maguk nem árulják el, vagy több klipet nem fedeznek fel a rajongók.

Te is észrevetted ezeket a hasonlóságokat?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×