Sokat sejtető gameplay videó érkezett.

Korábban beszámoltunk már Glen Schofield PUBG Corp.-hoz való átigazolásáról, bár a cégcsoportot időközben átnevezték Krafton Inc.-re, Schofield pozíciója mit sem változott. A Striking Distance Studios első játékának trailere pedig már meg is érkezett, ráadásul elképesztő minőségről tett tanúbizonyságot. Reméljük, a játékot is hasonló precizitással készítik.

 

A The Callisto Protocol trailerlben egyelőre csak némi ízelőt találunk a játék világából, ami egyébként nem mellesleg épp a PUBG univerzumában található. Jelentsen ez bármit is. Annyit már most előre borítékolhatunk, hogy egy újabb sztori alapú túlélőhorror játékkal rukkol elő Schofield, ami sajnos csak 2022-ben fog napvilágot látni.

A titokzatos PUBG kapocs / Kép: YouTube

Jó hír viszont, hogy PC-n túl a konzolokra is érkezik, bár azt egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mely generációt is érti ez alatt a Striking Distance. A PUBG univerzumot illetőleg egyelőre csupán tippelni tudunk, de a PUBG történetszálából kiindulva ugyanaz az illető játszhatja mindkét világban a videóban is feltűnő sorsok felett döntő titokzatos személyt.

https://leet.hu/karacsonyi-akcio/

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×