Cyberpunk 2077 egyik robotprotézise valósággá válik, amikor megalkotják Johnny Silverhand karját. Cyberpunk 2077 2020-ban.

Nem is olyan rég mutattuk be a valóságos Metal Gear Solid protézist, amit ráadásul rendelni is lehet azóta. Most a Cyberpunk világának egyik futurisztikus eszközét hozták létre a valóságban.

A Johnny Silverhand ihletésű művégtag a Limbitless Solutions együttműködésében jött létre.

 

A nonprofit vállalat elképesztően pontosan mását alkotta meg Keanu Reeve karakterének karját a Cyberpunk 2077-ből. A játék világában az emberek kicsit másképp tekintenek a testükre. Kevésbé tartják fontosnak az eredeti testrészeket, így azokat fejlettebb, robotprotézisekre cserélik, legyen az kar, láb, vagy éppen szem. Ezeket az eszközöket ráadásul folyamatosan frissíteni tudják.

A Limbitless Solutions személyre szabott eszközöket gyárt, amelyek nemcsak segítik a végtag nélkül élőket, de abban is segítenek, hogy a protézisek egyediek legyenek. A Cyberpunk 2077 rajongói számára külön élmény lehet olyan kart viselni, mint amit Johnny a játékban.

A fenti videó nem csak azt mutatja be, hogy hogyan készültek ezek a karok, de a leírásból az is kiderül, hogy azokat klinikai vizsgálatok céljából adományozzák embereknek. Ez nem rossz hozzáállás az Xbox, a CD Projekt Red és a Limbitless Solutions részéről.

A projektet egyébként bárki támogathatja ezen az oldalon.

Gratulálunk a kzdeményezéshez!

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×