A Red Dead Redemption 2 és a GTA 5 a legnépszerűbb játékok a virtuális fényképezéshez.

A játékon belüli fotózás az egyik legnépszerűbb módja annak, hogy kiélvezzük a nyílt világú játékokat, békésen bebarangolva a környéket. Egy új felmérés kimutatta, hogy a Red Dead Redemption 2, a Grand Theft Auto 5 és a Skyrim a legkedveltebbek közé tartozik azon játékosok körében, akik meg akarnak ragadni néhány szép pillanatot.

A Shotkit nevezetű webhely legújabban az után kutakodott, mely játékok a legnépszerűbbek a virtuális fotózás világában. Leginkább az Instragramot és az ott használatos hashtageket nézték át a toplista felállításához. Mint említettük,

a Red Dead Redemption 2 vezeti a listát, 165.228 virtuális fotóval a második helyezett pedig a GTA5 lett 146.495 szuper jó képpel.

A Fortnite, az Elder Scrolls 5: Skyrim és a Horizon Zero Dawn követi őket, az első 5 helyet ezzel el is foglalva, a Forza Horizon 4, a Ghost of Tsushima, a The Last of Us 2. rész, az Uncharted 4 és a The Sims 4 pedig szorosan a nyomukban.

A Sims 4 és a Fortnite különösen sok lehetőséget tartogat azon „fényképészek” számára akik türelmesek és ismerik a játékok csínját-bínját.

A Red Dead Redemption 2 biztonságos menedékévé vált azoknak a valós fényképezőgép-rajongóknak, akik egy tomboló világjárvány közepén találták magukat, és továbbra is szerettek volna szenvedélyüknek hódolni.

Szerinted melyik a legjobb játék erre a célra?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×