Úgy tűnik, nem igazán jött be az embereknek az új VR Medal of Honor. A Steam értékelések alapján van még mit javítani a játékon.

Megmondom őszintén, én régen nagy Medal of Honor fan voltam. Játszottam az összes játékkal, és valójában szerettem. Furcsa is volt, amikor egy idő után nem jött több rész. Aztán tavaly bejelentettek egy új, VR-ban játszható Medal of Honort, amitől kissé izgatott lettem.

A múlt heti The Game Awards során végre megjelent a Medal of Honor: Above and Beyond, ám a fogadtatása enyhén szólva nem lett túl pozitív.

 

A játék kevesebb mint két nappal a megjelenés után „többnyire negavít” értékelést kapott a Steamen. Ez azóta vegyesre változott ugyan, de a játékosok a kommentekben egy rakás hibát és problémát említenek, ami nagyban rontja az élményt.

A játékosok szerint a teljesítményproblémáktól kezdve, egészen a fegyverekig, rengeteg probléma van a címmel.

„Az egyszerű dolgoktól kezdve, mint hogy hol jelenik meg a mission screen, vagy hogy a gránátmodellek fedik egymást, egészen az alapvető játékmechanikákig, például a tárgyak felvétele vagy a fegyver újratöltése, mint rosszul működik” – írta egy játékos. Az alábbi videó szintén ezt bizonyítja.

 

A fejlesztő Respawn Entertainment persze tisztában van a negatív kommentekkel, és azt ígérik, hogy jövő hétre jön egy nagy javítás. Egy Reddit bejegyzésében Mike Doran, az Oculus Studios ügyvezető producere arról tájékoztatott mindenkit, hogy a következő javítás készülőben van.

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy meghallgatjuk a közösség véleményét, és megpróbálunk minél több dolgot kijavítani / kiigazítani” – mondta.

A Medal of Honor: Above and Beyond játékot tavaly jelentették be, és kezdetben nem VR címként indult a fejlesztés. Ez a játéksorozat első új címe a 2012-es Medal of Honor: Warfighter óta.

Úgy tűnik, nem ez lesz az a Medal of Honor játék, legalábbid egyelőre, amit előveszek egy kicsit nosztalgiázni.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×