A FUT Freeze negyedik napjára ismételhető Base Icon SBC-t és egy LaLiga csatárt kaptunk Gaya személyében. Lássuk, hogy mit is kérnek cserébe.

A FUT Freeze negyedik napjánál járunk. A mai játékosról tudtuk, hogy spanyol csatár lesz és sokan Adama Traoréban reménykedtek. Miután megláttam, hogy a holnapi manchesteri lap én hamar elvetettem az ötletet. Igazam is lett, hiszen a LaLigából érkezett csatár, méghozzá Gaya.

Nem sűrűn látjuk, hogy a balhátvédből csatár lesz, de most egy ilyen lappal lepett meg minket az EA. Az elkészítéséhez egy 84-es csapat kell, és használhatunk FUT champs kártyát is TOTW helyett.

Egy viszonylag alacsony, de mozgékony csatárról beszélünk. Gaya sebessége jó és a befejező értékei is. Passz statisztikáiból a lényegesek 80 fölött. A Dribbling kiegyensúlyozott 80 fölötti, és állóképességben bírja. Ereje oké, és az agressziója is. A lap gyengesége a 3-as WF. A 4-es lábat még elfogadom, a hármassal már szokott problémám lenni, de ezzel is el lehet játszani. Szerintem úgy, hogy FUT Champs lapot is lehet az SBC-be beletenni piszok olcsó. Kezdő csapatokba mindenképp szép erősítés csatár poszton feltéve, ha nem beívelős játékkal játszol.

Ezenfelül érkezett egy ismételhető Base Icon SBC. A követelmények olcsóbbak, hiszen egy 84-es, két 85-ös és egy 86-os csapat kell az ikon pakkhoz. Ráadásul ezt ismételhetjük, szóval az összes fodderünk eltapsolhatjuk. (Ne, inkább ne).

Te kiveszed Gaya lapját?

×