Bár annyira nem volt durva a sérülés, hogy mentőt kelljen hívni, a színész balesete miatt a forgatási ütemtervet át kellett alakítani.

A koronavírus miatt korábban leállított The Witcher sorozat forgatása néhány hónapja ismét zajlik. A folyamatot azonban most egy váratlan esemény befolyásolta. A főszerepet játszó Henry Cavill ugyanis megsérült a forgatás alatt.

A Witcher 2. évadát befolyásolta Henry Cavill sérülése.

Witcher

A The Sun nevű brit bulvárlap nemrég arról számolt be, hogy a 37 éves Cavill forgatás közben sérült meg, miközben 6 méter magasan, biztonsági hevederben a fákon lengedezett, harc közben, baltákkal a kezében. Persze nem az említett fegyverek okozták a sérülést, váratlanul a forgatás közben vették észre, hogy fájlalja a lábát. Így azt sem lehet tudni, pontosan, mi okozta.

„Amikor felállt, hirtelen fájdalmai lettek. Nem tudták, hogy egy tárgy eltalálta-e el a lábát, vagy valamilyen combizom vagy izomsérülés lett. Nem volt elég rossz a helyzet ahhoz, hogy mentőt kelljen hívni, de ez elrontotta a forgatási ütemtervet, hiszen nem tud tökéletesen járni” – olvasható a forrásban.

A kötélpálya egyébként egy katonaságban is használt rendszer, melyet gyakran alkalmaznak a filmiparban. Persze azért rejt veszélyeket magában. Cavill lábsérülése miatt a forgatást most leállították. Az egyébként erős testfelépítésű színésznek nagyon gyors gyógyulást kívánunk.

Reméljük, hogy minden nem befolyásolja azt, hogy mikor láthatjuk a népszerű Netflix sorozat második évadát.

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×