Kellemetlen.

Az utóbbi időszakban a Google szerverei hirtelen feladták a szolgálatot, ugyanis egymás után számoltak be a Google keresőt, a Gmailt és a YouTube-ot érintő hibákról. Egyeseknek még nehezen betöltődik, de a legtöbbek csak különféle hibaüzeneteket kapnak a Google online platformjain.

Amíg a Gmailnél átmeneti (500)-as hibára fut a böngészőnk, addig a YouTube a „Something went wrong” feliratú 404-es hibaoldalra irányít, ahol ugyan elérhető egy keresőmező, de sajnos egyelőre nem funkcionál.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozza a hibát, de a cikk írásának pillanatában is elérhetetlen a Google összes szolgáltatása Magyarországról. Remélhetőleg hamarosan javítják ezt az égető hibát, a hasonló ugyanis (szerencsére) nem túl gyakori a Google-nél.

UPDATE:

Hétfő, 13:33-kor elkezdett fokozatosan visszatérni a szolgáltatás. Egyes platformokon továbbra is tapasztalhatók szinkronizációs problémák.

Emiatt nem mondhatjuk stabilnak a Google szolgáltatások működését, viszont az oldalak elérhetőek, így némi nehézségek árán, de használható a funkciók java része.

Ezt láttad már?

2020 legjobbjai: Az 5 legjobb gamer billentyűzet

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×