Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty: Mobile közelgő 13. évadában egy teljesen havas területen harcolhatnak a battle royale kedvelői.

Annak ellenére, hogy már javában tél van, és néha igencsak vastag kabátot kell felvenni, hó sajnos nincs. Legalábbis nálunk, Magyarországon. Ennek ellenére a havas, karácsonyi hangulatot fokozni fogja a Call of Duty: Mobile új frissítése.

Érkezik ugyanis a havas battle royale POI.

Az Activision minden egyes CoD Mobile évad során igyekszik valamilyen merőben új tartalmat behozni, és ez legközelebb sem lesz másképp. A közelgő 13. évad megjelenéséig csak néhány nap van hátra, a fejlesztők pedig most bemutatták, mire is számíthatunk majd.

https://twitter.com/PlayCODMobile/status/1337789311924629504

Havas Battle Royale

Természetesen ezek közül a legérdekesebb a Battle Royale pálya kibővítése, ami ezúttal igen hangulatos, havas tájjal lesz gazdagabb. A fejlesztők által megosztott képen látható egy sífelvonó, egy menedékház és néhány sípálya is. Az biztos, hogy a külsőn kívül a változatos terep is sok lehetőséget kínál majd a téli szórakozásra.

Persze korábban néhány CoD játékos már rámutatott arra, hogy jön egy havas pálya, ami a Black Ops 2 Downhill DLC pályájára hasonlít, ám azt hitték, hogy az egy multi map lesz. A spekulációk után a fejlesztők azonban megerősítették, hogy új BR POI-t mutatnak be. Ez azt jelenti tehát, hogy a havas világ a már meglévő Battle Royale map része lesz.

Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy a BR mapot kibővítették, vagy annak egy részét alakították át havasra. Ez persze nagyon hamar kiderül majd, amikor elindul a 13. évad, várhatóan december 21-én.

Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×