Egy telefon, semmi más.

Már szinte magunk előtt látjuk 2021 legnagyobb meglepetését, az Apple részéről természetesen, mi szerint a töltőfejek után az adat/töltőkábelt is kiveszik az új iPhone modellek esetén. Idén is volt megdöbbenés, amikor a felhasználók rájöttek, hogy a töltőfej ezúttal kimaradt a csomagolásból, ám ezt az Apple környezetvédelmi okok miatt lépte meg a hivatalos narratíva szerint.

A felhasználók viszont inkább a vállalat profitorientáltáságát sejtik a dolgok mögött, épp ezért egyes helyeken például kötelezik a kaliforniaiakat, hogy mellékeljék a töltőfejet, adott esetben pedig az extra fülhallgatót is, amennyiben szeretnék árulni a termékeiket. Mivel globálisan elfogadták a vásárlók a helyzetet, ezért úgy tűnik az Apple tovább faragja a doboz tartalmát, legalábbis erre enged következtetni a vállalat legújabb közvéleménykutatása, amiben kifejezetten kíváncsiak arra, hogy a tulajok használják-e a telefonhoz kapott kábelt vagy elrakják azt tartalékba.

A 9To5mac információi szerint az Apple nagyban fontolgatja, hogy meglépjék az újabb csomagcsökkentést. Ezúttal viszont az adatkábellel lesz könnyebb a csomag, feltéve ha meg merik lépni. A kérdés csupán, hogy mit szólnának a vásárlók a döntéshez, mondjuk egy kedvezőbb árcéduláért cserében.

×