A Szfinxek az élre törnek!

Több, mint 8 millió előrendelés érkezett a Cyberpunk 2077-re, a játék pre-load letöltései az eddigi legnagyobb Steam sávszélesség-csúcsot érte el, ezek után gondolom senkinek nem újdonság, hogy mekkora siker is a CD Projekt Red legújabb üdvöskéje.

A hype-vonat viszont a megjelenést követően sem állt le, egyesek az előző generációs konzolok teljesítménye miatt háborognak, míg mások csodálkoznak, hogy fut ilyen jól a több éves konfigjukon, addig a high end pc-vel rendelkezők szívják a fogukat az alacsony fps számláló miatt és mindezek mellett ott van egy másik tábor, ami csak szimplán élvezi a játékot, legyen az bármilyen jelenlegi formájában. A benne rejlő potenciált viszont nem lehet elvitatni tőle.

Egyszerűen nem lehet nem megsimogatni,

A macska kedvelők közössége például az első küldetések egyikében szereplő szfinx macska miatt dobott egy hátast. A Cyberpunkban ugyanis még macskát is simogathatunk, többek örömére. A kopasz szfinx cicákat ugyanis bármikor megsimogathatjuk, ilyen részletességgel pedig játékokban ritkán találkozunk, épp ezért özönlötte el a közösségi platformokat és a YouTube-ot egyaránt a macskasimogatós videók/képek. Most pedig ünnepélyesen bevallom, én is gyarapítottam a macskasimogatók táborát.

Az egyik legnagyobb magyar macskás csoportban is futótűzként terjedt a hír

Sőt, ha belegondolunk a december 10-ei megjelenés óta bizony kinevezhetjük a Cyberpunk 2077-ben szereplő kopasz cicát a legsimogatottabb macskák egyikének, a hétvégén ugyanis egészen biztosan nem volt még egy macska, amit ennyien megszeretgettek volna, még ha mindez a virtuális térben is történt.

A YouTube-on is népszerű a kopasz cica

Külön érdekesség, hogy a későbbiekben a víz alatt is simogathatunk macskákat, bár ezt vélhetően hamarosan javítják a folyamatosan érkező bugfix csomagokban. A játék egyébként önmagában is nagyszerű, még a hibák ellenére is. Az RPG fanoknak és a Fallout rajongóknak szinte biztos, hogy nem fog csalódást okozni. Egyetlen gond van vele, hogy egyszerűen repül az idő Night City-ben.

×