A Call of Duty: Black Ops Cold War új zombimódot kap, amikor december 16-án elindul az első évad. Lesz itt ünnepi zombiirtás.

A zombimód mindig is az egyik legegyedibb és legkedveltebb mód volt a Call of Duty franchise-ban, lehetővé téve, hogy a kompetitív meccsek közt kicsit szórakozni is lehessen. A legjobb gamer cimborák mindig szívesen ugrottak be egy kis zombidarára, ami tulajdonképpen még AIM gyakorlásnak sem rossz. A Cold Warban hamarosan ezt még szórakoztatóbb formában lehet megtenni.

A Cold War első évada során két új zombimód is vár a játékosokra.

A Cold War Season 1 december 16-i indulása kapcsán a Treyarch elárulta, hogy mire is számíthatnak a rajongók. A következő újításoknak pedig bizony nagyon fognak örülni a zombirajongók. Bár sajnos nincs új zombi pálya, de új játékmódok persze érkeznek. Egyik a szezon indulásával, a másik kicsit később.

Cranked

A Cranked játékmód ismerős lehet azoknak, akik játszottak már a Call of Duty: Ghosts címmel. A játékmódban, ami csak limitált ideig lesz elérhető, nagyon kell figyelni a visszaszámlálót. Ha nem ölünk meg időben egy zombit, az felrobban. Nincs tehát vesztegetni való idő. A játékmód a szezon során, egy kicsit később érkezik.

Jingle Hells

A másik szintén limitált ideig elérhető játékmód a Die Maschine pályán lesz elérhető. Ez viszont, ahogy a nevéből is látszik, köthető az ünnepekhez. Persze nem ünnepi csodaországra kell számítani, sokkal inkább egy téli pusztára, ahol a rengeteg vidám dekoráció fokozza a hangulatot. Persze ezek mellett rengeteg új játékelem is bekerül a módba, beleértve a hógolyókat, amik megfagyasztják a zombikat. Amikor megfagynak, különleges jutalmak szerezhetők belőlük. Ne felejtsünk el persze a hóemberek belsejébe sem benézni. A Treyarch megerősítette, az ünnepi zombimód december 16-án, szerdán indul.

A teljes Season 1 leírást itt találod.

Te szereted a zombimódot?

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×