Mando és Grogu (Baby Yoda) kalandjai továbbfolytatódnak. A következő Mandalorian évadra még egy kicsit várni kell, de legalább tudjuk, hogy mikor jön.

A rengeteg bejelentés mellett a Mandalorianról is szót ejtettek a csütörtöki Disney Plus + prezentáción. Azt tudtuk, hogy a következő évad csak jövőre jön, és úgy néz ki, hogy pontos premier dátumunk is van.

Mando és Grogu tehát jövőre is biztosan visszatér a képernyőkre, és a ComicBook szerint az első résszel 2021. December 25-én karácsonykor próbálják letaszítani Kevint a trónról. A forgatást, ha minden igaz már év elején megkezdik. Jon Favreau már hónapok óta a harmadik évad előkészítésén munkálkodik, és sokan úgy vélik, hogy a következő évadban további crossovereket is láthatunk majd a különböző Star Wars sorozatok között. Az Obi-Wan első évadának forgatása is márciusban kezdődik és tegnap megerősítették a hírt, hogy Hayden Christensen is visszatér, mint Darth Vader. Ő játszotta a fiatal Anakin Skywalkert A klónok háborúja, valamint A Sith-ek Bosszúja részben.

Még egy évadnyi Grogut tehát biztosan kapunk. A Mandalorian második évada jövő héten ér véget, és utána a teljes évad már egybe nézhető lesz. Ezt azért írom, mert valakik szeretik megvárni, ha egy sorozatból minden rész már megnézhető. Egy évet még várnunk kell majd az új részre, de ami legfontosabb, hogy érkezik, és reméljük, hogy semmi nem fog belekavarni a forgatásokba.

Te követed a Mandalorian sorozatát?

 

×