Az Electronic Arts és a BioWare hatalmasat robbantott éjjel, két nagy sikerű franchise-uk következő epizódjait is bejelentették. Nagy a hype.

Az Electronic Arts és a BioWare igencsak bekeményített az éjjeli The Game Awards díjátadó gálán. A videojátékos Oscarnak is nevezett rendezvényen ugyanis két új projektet is lelepleztek, s mindkettőtől a falnak csapódtunk.

Az egyik a hányattatott sorsú Mass Effect-szériának a hivatalos folytatása. A rajongók ugyan sokat kritizálták a harmadik epizód zárását, ám a fejlesztők gyorsan elvették a figyelmet róla a förtelmesen sikerült Andromedával. A spin-off tervek nem sültek el jól, így úgy fest, a BioWare inkább visszatér a jól bevált formulához. Ennek pedig nagyon örülünk!

Íme a kedvcsináló:

 

További jó híreink. Szintén az Electronic Arts és a BioWare szerelméből érkezett még 2009-ben a Dragon Age: Vérvonalak, ami egy igazán korszakalkotó RPG-sorozat első epizódja volt. Sokan kedvelték ezeket a játékokat, ám az utolsó 2014-ben látott napvilágot. Most felélesztik a franchise-t, s már csak az a kérdés, hogy mikor ugorhatunk fejest a kalandba. Attól tartunk, hogy sajnos erre még éveket kell majd várjunk…

De cserébe az új Dragon Age is kapott egy rövid teaser videót:

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×