Egy korszak zárul le ezzel.

Tehet bárki,  bármit, Brendan Greene neve mindig össze fog fonódni a PUBG-vel, már csak a játék neve miatt is, ugyebár a Playerunknown’s Battleground, azaz a névtelen játékos csatateréből az első részlet Brendan Greene becenevére utal. Ennek ellenére Greene tavaly távozott a vállalat éléről, viszont maradt kreatív igazgatói székében, figyelni és felügyelni a PUBG-ben zajló folyamatokat. Ez viszont most véget ért, ugyanis a helyét átvette a Raven Software és a Shiver Entertainment korábbi művészeti vezetője, Dave Curd.

Curd hamar világossá tette, hogy ezzel együtt nem lesznek elképesztő változások, egy dolog viszont változik, ez pedig az irányvonal. Ameddig 2020-ban a kisebb pályákra és a rombolható környezetre fókuszáltak, addig jövőre már inkább a PUBG eredeti koncepcióját fogják tovább vinni, azaz nagyobb pályákra és új világok megismerésére számíthatunk.

Brendan Greene egyelőre nem kommentálta a történteket, viszont Curd állítása szerint nagyon el van foglalva most az épp jelenleg is fejlesztés alatt álló játékával.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×