A Call of Duty egyik legnépszerűbb és legszórakoztatóbb játékmódja hamarosan megjelenik a Cold Warban, amikor beköszönt az első évad.

Nagyon sok izgalmat hozott el a Call of Duty: Black Ops Cold War azok számára, akik régóta vágytak már friss CoD élményekre. Természetesen a játék támogatása folytatódik, napokon belül pedig már a Season 1 tartalomfrissítéseit is élvezhetjük. Ennek persze része lesz a Warzone integrálása is, így azok is új szórakozási lehetőséget kapnak, akik a battle royale-t részesítik előnyben. Azok ráadásul, akik még ennél is több mókára vágynak, kapnak is.

Call of Duty adatbányászok szerint visszatér a közönségkedvenc Prop Hunt.

Igen, a Cold War rengeteg játékmódot kínál a játékosok számára, még olyanokat is, melyeket megszoktunk a Modern Warfare-ben is. Ugyanakkor egy ilyen nehéz év után, karácsonyhoz közeledve nagyon jól egy nyugis, szórakoztató, laza és vicces játékmód. Az élettelen tárgyak vadul futkároznak majd a Prop Hun pályáin, amikor megjelenik.

Mi az a Prop Hunt?

Ha valaki esetleg nem ismeri, a Prop Hunt lényege, hogy miközben az egyik csapat elbújik, és különböző tárgynak álcázza magát, a másik csapat megpróbálja megtalálni, lebuktatni őket. A támadóknak együtt kell működniük és észre kell venniük, hogy hol bujkál az ellenfél. A bujkálóknak pedig mindent meg kell tenniük, hogy minél jobban beleolvadjanak a környezetbe, hogy ne vegyék őket észre. A Prop Hunt nagyon szórakoztató tud lenni, főleg akkor, ha haverokkal játsszátok.

Várhatóan december 16-án, amikor megjelenik a Cold War Season 1, már elérhető lesz a Prop Hunt is.

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×