Szerettél volna valaha olyan operátort a CoD-ban, ami szinte teljesen meztelen? Most egy furcsa hiba miatt ez is megtörténhet.

A rengeteg Call of Duty-ban előforduló hiba mellett persze néha akad egy-egy olyan is, ami rendkívül szórakoztató, ráadásul nem befolyásolja negatívan a játékmenetet, és nem okoz hátrányt. Az operátorokat meztelenné varázsoló hiba legalábbis maximum annyiban lehet kellemetlen, hogy elvonja a figyelmet.

Egy titokzatos hiba eltávolítja a Cold War operátorok ruháit.

Persze ilyen öltözékben nem annyira tanácsos részt venni a csatában, ráadásul a ruha mellett a hiba néha a karakterek szemét is eltávolítja, ami igen ijesztő. A hibáról többek között a Redditen ay21690 tett közzé képet. A karakter testreszabásakor a játék váratlanul úgy döntött, hogy eltávolít minden ruhát a karakterről. Nyilván a legdurvább ebben a szemgolyó hibája.

This new operator is wild! from blackopscoldwar

 

Infernode5 ehhez egy videót is megosztott, ahol jól látható a meztelen, szem nélküli operátor a pályán. Nyugi, nem teljesen meztelen… Melltartó és nadrág van rajta. Olyan mintha ez alapból be lenne építve a karaktermodellbe.

Friend started a game naked lol from blackopscoldwar

Jelenleg sajnos nem lehet tudni, hogy mi okozza a problémát, így azt is nehéz megjósolni, hogy mikor javítják ki. Valójában ennek nincs negatív hatása, csak igen furcsa látvány. És szerintem vicces. Csak mondom…

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×