A csalók nem csak a Cold War online meccsein aláznak meg másokat, de nem félnek versenyeken is indulni, tisztességtelen előnyt használva.

Természetesen a csalás nem újdonság a Call of Duty: Black Ops Cold Warban sem, főleg miután már a megjelenés előtt érkeztek a hírek arról, hogy már elkészültek a csalóprogramok. A csalók azonban nem csak az átlag játékosok élményét teszik tönkre, de nem félnek kompetitív szinten is tisztességtelenül játszani.

Bár a fejlesztők harcolnak a csalók ellen, azok már Cold War versenyeken is csalnak.

A közelmúltban több versenyen résztvevő profi számolt be arról, hogy a csalás új szintre emelkedett a Cold Warban. Az alábbi videó egy 2 ezer dolláros hétvégi versenyről származik. Mac azt állítja, hogy egy versenyen összefutott egy hackerrel.

https://twitter.com/Serveris__/status/1335300353068175360

 

Ebben a szezonban a fő kompetitív platform a PC lett, így a csalás szinte elkerülhetetlenül előkerült a versenyeken is. Sok játékost természetesen ezért rettentően zavarja, hogy nincs egy kiforrott csalásellenes rendszer. A New York Subliners profi játékosának szintén erre panaszkodott, amikor megosztotta Mac videóját.

Sajnos ez a helyzet nem volt az egyetlen eset aznap. Egy másik játékost egy versenyesen Devzel buktatta le. A videóban látható, hogy az ellenfél előre váratlan szöget választ, mint aki tudja, hogy az ellenfél már ott van. Az is látszik, hogy a játékos a falon keresztül célozza az ellenséget.

 

Jól látszik, hogy a jövőben rendezett Black Ops Cold War bajnokságok nincsenek biztonságban, hiszen a csalók ott is szeretik kihasználni az előnyöket. Reméljük, hogy az Activision valamit szeretne lépni az ügyben. És ne legyen kétségünk afelől, hogy kis hazánkban is vannak csalók, akik képesek akár egy versenyen is bevetni a szoftvereket.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×